Om 4m klinikken

4m klinikken i Oslo tilbyr et totaltilbud innen kiropraktikk, funksjonell nevrologi, fysioterapi, akupunktur, massasje og ernæring. Vi tilbyr en lang rekke behandlingsformer for muskel-, nerve- og skjelettplager, i tillegg til veiledning i kosthold og ernæring, trening og livsstil. Vårt tverrfaglige team jobber sammen for å tilpasse en behandling som passer den enkelte pasient best mulig. Via vårt tverrfaglige arbeid kan vi oppnå langt bedre resultater enn andre klinikker kan love. Uansett hva du søker hjelp med, er 4m klinikken et bra sted å starte. Ved å se hele pasienten og vurdere alle ulike faktorer, kan vi tilby en behandling som alltid fokuserer på det store bildet ved din plager.

Det starter ofte med ernæring

Derfor har vi på 4m klinikken stort fokus på ernæring. Dette skyldes at vi i dag har god kunnskap om hva optimal ernæring betyr for behandling og livskvaliteten hos våre pasienter. Nesten uansett hva man har av plager, vil et godt kosthold kunne hjelpe en til et bedre liv. Vi har mange års erfaring med kosthold og vet hvordan vi skal hjelpe personer nå sine mål. Roma ble ikke bygget på en dag og det blir heller ikke en sunn sjel i en sunn kropp. Livsstilsendring er krevende og tar ofte lang tid, men med riktig hjelp og støtte er det utrolig hva man kan oppnå av resultater.

Samarbeid gir trygghet

4m klinikken har i en årrekke samarbeidet med Dag Tvettan ved Lab1 i Oslo. Tvettan har bakgrunn som allmennlege og har gjennom mer enn 20 år opparbeidet seg en enorm ekspertise innen ernæring og kosthold. Via vårt samarbeid kan vi alltid bygge opp under vår analyse med konkrete medisinske funn. Vi har også inngått samarbeid med Juice Plus+, verdens best dokumenterte kosttilskudd. I løpet av de siste 22 årene har Juice Plus+ bevist at deres unike, patenterte løsning, virkelig gir resultat. Siden vi inngikk samarbeidet har vi sett en betydelig forbedring i en rekke av våre pasienter som har slitt i mange år med livsstilssykdommer som overvekt og diabetes.

 

Behandlinger ved 4m klinikken i Oslo

Kiropraktor

Våre kiropraktorer tilbyr en helhetlig behandling av kroppen, gjennom et unikt fokus på hjernen og nervesystemet til den enkelte pasient.

 

Fysioterapi

Fysioterapeutene ved 4m klinikken tilbyr deg all den hjelp du trenger og fokuserer alltid på hvordan selvhjelp kan forbedre situasjonen. Med riktig tverrfaglig behandling og veiledning, løser vi pasientens plager og forebygger fremtidige plager.

 

Interaktiv Metronom

Interaktiv Metronom er et nytt og spennende behandlingstilbud. Behandlingen kan vise til dokumenterte resultater for bedre konsentrasjon, koordinasjon og motorikk, uansett pasientens utgangspunkt.

Massasje

De fleste av oss assosierer massasje med velvære, avslapping og muskulær behandling. Alt det er sant nok, men behandlingen gir også gode resultater for pasienter som plages med stress, diabetes og skjelettplager.

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som er i sterk vekst og som de siste 20 årene har blitt mer anerkjent både som et alternativ og et supplement til vestlig medisin. Akupunktur har vært brukt i østen i mange tusen år og kan hjelpe mot en lang rekke plager.

 

Ernæring

Ved 4m klinikken har vi stort fokus på ernæring. Dette skyldes at man i dag har så god kunnskap om hvor mye riktig ernæring er av betydning for nesten alle typer sykdommer og plager. Riktig ernæring er ofte forskjellen på om en pasient klarer å jobbe seg gjennom et sykdomsforløp eller ikke.

 

Homeopati

Homeopati er en medisinsk behandlingsform vi bruker for å stimulerer kroppens iboende evne til å helbrede seg selv, ved hjelp av individuelt bestemte homeopatiske medisiner. Homeopati er ikke for alle, men de som har tro på sin egen kropps evne til å helbrede seg selv, oppnår ofte meget gode resultater sammen med 4m klinikkens homeopater.